top of page
Helsinki 31.8.2024
unnamed%20(1)_edited.jpg

Helsingin Hieronta-Akatemia

Ruusulankatu 11 b

unnamed%20(1)_edited.jpg

Turku 26.10.2024

Turun Hieronta-Akatemia

Humalistonkatu 17 a

Liikuta lymfaa!

Lauantai klo 9-17

 

Tässä yhden päivän koulutuksessa on tarkoitus syventää osaamista ja ymmärrystä kehon nestekierron, lymfaattisen järjestelmän ja koko kehoa koordinoivan nesteisen olemuksen toiminnasta ja sen merkityksestä terveyden peruspilarina.

Päivän aikana opetellaan hierontaan helposti yhdistettäviä, nestekierrollisesti tärkeiden alueiden (esimerkiksi rintakehä, vatsa ja lantio) hoitotekniikoita ja tarkastellaan kehoa kokonaisuutena.

 

Nestekierto tarvitsee tuekseen erityisesti hengitysjärjestelmän optimaalista toimintaa, joten päivän aikana tehdään hoitotekniikoiden lisäksi myös muutamia erilaisia hengitysharjoitteita, joita voi antaa asiakkaalle kotihoito-ohjeeksi tukemaan terveyttä.

Hengitysharjoitteiden lisäksi saat muutaman hyvän liikkuvuusharjoitteen ja lymfakiertoa edistävän liikkeen asiakkaalle ohjattavaksi kotiin ja myös itsellesi hyvinvointia tukemaan.

 

Kurssilla saat paperisen materiaalin, jossa tekniikat ja harjoitteet on kuvattu huolellisesti. Saat kurssin jälkeen myös käyttöösi videomateriaalina käydyt tekniikat ja harjoitteet.

 

Kurssin hinta on 160 €, sisältäen alv 24%.

Sitovat ilmoittautumiset:

* Helsingin koulutukseen 3.8.2024 mennessä

* Turun koulutukseen 28.9.2024 mennessä

Kurssin toteutumiseksi tarvitaan vähintään 7 osallistujaa.

Olet lämpimästi tervetullut oppimaan lisää <3

bottom of page