top of page

Mobilisointitekniikat 2 (Mob- ja MET)

La & Su 9-16

Tervetuloa viikonloppukurssille lisäämään manuaalisia taitojasi!

Kurssilla opitaan monipuolisesti tekniikoita, joita on helppo yhdistää hierontahoitoon tuoden niihin lisää vaikuttavuutta.

 

Tällä jatkokurssilla keskitytään käyttämään mobilisointitekniikoiden lisäksi tehokasta MET-tekniikkaa. Kurssilla perehdytään teoriatasolla tarkemmin rangan, etenkin lantion, biomekaniikkaan sekä käytännössä lähestytään alueen liikerajoituksia MET-tekniikalla. Huolellinen liikkeen/rajoituksen tutkiminen tehdään ennen hoitoratkaisun valintaa.

Met-tekniikka (muscle energy technique) tarjoaa turvallisen ja erittäin tehokkaan tavan lisätä nivelten liikettä vähentäen jännitystä mm. faskiassa. Tällä samaisella tekniikalla lähestymme myös esim. palleaa sekä leukaniveltä. Näiden tärkeiden alueiden hoitamisella saat asiakkaan kokonaistilanteen edistymiseen huimasti vauhtia!

Oppiminen kurssilla tapahtuu vahvasti käytäntöpainotteisesti. Sen tueksi kertaamme myös anatomiaa sekä fysiologisia järjestelmiä sekä niiden välisiä yhteyksiä ja vahvistetaan ymmärrystä kehon kokonaisvaltaisuudesta. Kurssi on hieman haasteellisempi kuin mobilisointitekniikat 1. Kurssille voi osallistua, vaikka ei olisi käynyt toista kurssia.

Saat kurssilla materiaalin, jossa kaikki opetettavat tekniikat on kuvattu huolellisesti.

Kurssin hinta 285€ (sis. Alv 24%).

Sitovat ilmoittautumiset:

* Turun koulutukseen 16.9.2023 mennessä.

* Helsingin koulutukseen 14.10.2023 mennessä.

Kurssin toteutumiseksi vaaditaan vähintään 7 osallistujaa.

Olet lämpimästi tervetullut oppimaan lisää!

Turku 14.-15.10.2023
unnamed%20(1)_edited.jpg

Turun Hieronta-Akatemia

Humalistonkatu 17 a

unnamed%20(1)_edited.jpg

Helsinki 11.-12.11.2023

Helsingin Hieronta-Akatemia

Ruusulankatu 11 b

bottom of page